januari 30, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Buzz on a Bee Invasion gebeurt bij een Nederlandse Bros in El Paso

Terwijl ik mijn pick-up voor de middag kocht bij Nederlandse Bros Aan Mesa-straat, Ik reed naar het ophaalloket om een ​​nieuw bord te vinden.

Het was niet voor de nieuwste smaak die werd uitgebracht door Dutch Bros, maar om degenen die een drankje halen te waarschuwen voor bijen.

Ja, de bijen in El Paso lijken de drive-thru-etalage van de Mesa St. Nederlandse Bros.

Ik bezocht deze locatie ongeveer vier keer voordat er een bord over de bijen werd geplaatst. Het was een enge situatie toen het raam open bleef omdat er OVERAL bijen waren!

Mijn eerste gedachte was: zijn de drankjes zo suikerachtig? Mijn tweede gedachte was goed, we hebben niet veel bloemen in de woestijn, dus suikerhoudende dranken zullen het moeten doen voor de bijen.

Nemen de bijen elke Nederlandse Bros over?

KLAQ plaatste de foto voor het eerst op hun Instagram sinds de presentator van de ochtendshow, Buzz Adams, een soort relatie heeft met een bij. De enige relatie lijkt te zijn omdat Buzz Buzz wordt genoemd en bekend is dat bijen zoemen. Ik weet dat het een stuk is, maar het werkt.

Terug naar de bijenkwestie, andere El Pasoans hebben de bijen opgemerkt, niet alleen in de Mesa St. locatie, maar ook bij de McCrae. Ik ben op die locatie geweest en ben toen geen bijen tegengekomen. Helaas lijken andere klanten op deze locatie tegen de bijen te hebben gevochten, dus het kan zijn dat ik op onderzoek uit moet.

Een andere coffeeshop, De Hive Java Lounge deelde ook een probleem met bijen tijdens hun drive-thru, dus geen enkele coffeeshop is veilig.

READ  Apple heeft overeenstemming bereikt met de Nederlandse Monitoring Autoriteit over betaalmogelijkheden in Nederland

De andere vestigingen van Oost-Nederlandse Bro lijken geen bijenprobleem te hebben. Ik ben op zowel Eastlake- als Horizon-locaties geweest en er zijn geen bijen gevonden. Het betekent niet dat ze de plaatsen nog niet hebben gevonden. Volgens een Instagram-gebruiker gebeurt dit op elke locatie van Dutch Bro in El Paso. Als je wat bijen tegenkomt terwijl je je brouwsel pakt, laat het me dan weten zodat ik mijn mentale Dutch Bros bijenkaart kan updaten.

KIJK: Zie hoeveel benzine kostte in het jaar dat u begon te rijden

Om meer te weten te komen over hoe de prijs van gas door de jaren heen is veranderd, heeft Stacker de cijfers van de kosten van een gallon benzine voor elk van de afgelopen 84 jaar berekend. Gebruik makend van gegevens van het Bureau of Labor Statistics (uitgebracht in april 2020), analyseerden we de gemiddelde prijs voor een gallon gewone loodvrije benzine van 1976 tot 2020, samen met de consumentenprijsindex (CPI) voor gewone loodvrije benzine van 1937 tot 1976, inclusief de absolute en voor inflatie gecorrigeerde prijzen voor elk jaar.

Lees verder om de kosten van benzine in de loop van de tijd te onderzoeken en herontdek hoeveel een gallon was toen u voor het eerst begon te rijden.