juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stockduiken van Dutch Brothers, Robinhood triggert signaalverkoop.  Ze bieden aanwijzingen voor de gezondheid van de markt.

Stockduiken van Dutch Brothers, Robinhood triggert signaalverkoop. Ze bieden aanwijzingen voor de gezondheid van de markt.

Twee ex IPO-aandelen van de week, Nederlandse Broeders (BROS) En Robinhood-markten (KAP), daalde deze week scherp, wat leidde tot veelbelovende uitbraken en een signaal was van een mogelijke verandering in de marktomgeving. Zowel de aandelen Dutch Brothers als Robinhood staan ​​op Investor's Business Daily Scherm IPO-leiders.
XAndere opmerkelijke aandelen op het IPO Leaders-scherm zijn onder meer: Samsara (IOT) En Nu bezit (Nee)

De aandelen in koffie drive-thru kiosken, koploper Dutch Brothers, staan ​​onder het kooppunt van 36,17 per kopje, na zware verliezen deze week. De aandelen van Dutch Brothers bleven ongeveer 5% onder de juiste kooptrigger.


Leer hoe u de aandelenmarkt kunt timen met de ETF-marktstrategie van IBD


Stock van Dutch Bros keldert, Robinhood activeert verkoopsignaal

In het rapport van het bedrijf van 7 mei overtroffen de omzet en omzet de schattingen van Wall Street. De winst over het eerste kwartaal bleek een winst van negen cent per aandeel en een verlies van één cent. De omzet steeg met 39% naar $275,1 miljoen.

De aandelen van Robinhood veroorzaakten tijdens de scherpe verliezen van donderdag een verliescurve van 7% onder een kooppunt van 20,55. Een onmiddellijke mislukking van de uitbraak is een bearish teken, aangezien de aandelen zich vrijdag herstellen.

Maar als het aandeel erin slaagt een handvat aan de cupbasis toe te voegen, zou de nieuwe invoer 21.21 zijn.

Omdat het bedrijf dit jaar winstgevend lijkt te worden, ondervindt het aandeel een sterke prijsactie. IBD-voorraad afrekenen laat zien dat Robinhood-inzet Het scoorde een sterke 97 van de mogelijke 99 in zijn samengestelde IBD-rating. De rating combineert belangrijke fundamentele en technische maatstaven om beleggers te helpen gemakkelijk de beste aandelen te vinden.

READ  Alle drie moeten ze minimaal 25 jaar uitzitten voor de moord op de Nederlandse verslaggever

Vind de beste aandelen om te kopen en te bekijken met IBD Stock Screener en IBD Screen


Nu, Samsara geeft de inzendingen op

Nu Holdings herstelde zich vrijdag en probeerde steun te vinden rond de 50-dagengrens, een belangrijk niveau om in de gaten te houden. Ondanks de winst blijft het aandeel onder de 12,39 cupbasis na een ontsnappingspoging op 15 mei.

New Holdings biedt een digitaal bankplatform dat geweldige kansen biedt aan de nieuwe digitale Braziliaanse bevolking zonder bankrekening.

Net als de aandelen van Dutch Bros ligt Samsara op cupbasis onder het kooppunt van 40,54. IBD-marktgolf Methodeherkenning, te midden van potentiële verliezen van vier dagen.

Zelfs als de onderneming de uitdaging vanuit de cloud benadert, is het investeren in bedrijfsdatasystemen om productie-AI-mogelijkheden te benutten iets voor Samsara. Samsara biedt sensoren en cloudgebaseerde software om wagenparken en andere fysieke functies te beheren via zijn Internet of Things-platform.

Beleggers moeten zeer voorzichtig zijn na de ruwe actie van donderdag. Tijdens de omslag op de aandelenmarkt van donderdag verlaagde IBD de aanbevolen marktblootstellingsmarge naar 60%-80%.

Volg Scott Lehtonen op Twitter @IBD_SLehtonen Voor meer informatie over de beste aandelen en de aandelenmarkt.

Dit vind je misschien ook leuk:

Bekijk de nieuwe blootstellingsniveaus van IBD om u te helpen de markttrends voor te blijven

Beste groeiaandelen om te kopen en te bekijken

Leer hoe u de markt kunt timen met de ETF-marktstrategie van IBD

Vind de beste langetermijninvesteringen met IBD Long-Term Leaders

Verkoop spotkooppunten en signalen met MarketSurge-patroonherkenning