december 3, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sheffield Wednesday: PSV toont interesse in Uilen-sterretje Fisayo Dele-Bashiru

De 21-jarige heeft dit seizoen grote sprongen gemaakt in een Owls-shirt, waarbij hij nieuwe hoogten bereikte in termen van zijn directe doelbijdragen, en fans zijn steeds enthousiaster geworden over zijn toekomstige potentieel.

Maar als het de club niet lukt om de zaken in de komende zes weken af ​​te ronden, dan is er zeker een kans dat de middenvelder wordt gecontacteerd door clubs buiten Engeland, die hem allemaal in januari een voorcontract kunnen tekenen voor het einde. van zijn huidige deal.

Lees verder

Sheffield Wednesday’s nieuwe aankomst – Darren Moore legt de interessante toevoeging van Owls uit …

De ster heeft eerder interesse gemeld vanuit Turkije voor Besiktas en Antalyaspor, en nu is duidelijk dat PSV, het Eredivisie-team, zich bij zijn lijst van bewonderaars heeft gevoegd, terwijl ze zijn vorderingen in de gaten blijven houden.

Darren Moore heeft eerder gezegd dat de club hoopt hem vast te binden aan een nieuwe deal, maar de gesprekken zijn al een tijdje aan de gang en men denkt dat er nog steeds belangrijke elementen in de gesprekken zijn waarover nog geen overeenstemming is bereikt.

Dele-Bashiru legde eerder dit jaar uit dat hij zeker open zou staan ​​om te blijven als de deal goed was, en tijdens de zomer wees woensdag de benaderingen van Blackpool voor zijn diensten af. Ze wezen een bedrag van zes cijfers van de Tangerines af.

Fisayo Dele-Bashiru van Sheffield Wednesday nadert het einde van zijn contract. (Steve Ellis)