september 23, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Salt Lake in het proces van het vormen van een partnerschap met de Nederlandse club PSV Eindhoven

Salt Lake City, Utah – Real Salt Lake Europese club PSV is bezig met het vormen van een alliantie met Eindhoven, maakte interim-president John Kimball bekend op een lokale sportradioshow met de titel The Drive.

“We zijn er echt mee bezig om PSV naar Utah te halen”, zei Kimball, die niet aankondigde of hij dat wel of niet zou doen. “Ik doe snel een stap terug en we brengen ze niet als club naar buiten, maar we doen kampen en clinics met hen”, zei hij.

Gesprekken tussen de twee clubs begonnen nadat een wederzijdse vriend Kimball, die momenteel bij Sounders in Seattle werkt, had benaderd en hem vertelde dat PSV geïnteresseerd was in het gebruik van Real Salt Lake-faciliteiten.

“We zijn aan het uitzoeken hoe we een betere relatie met die club kunnen opbouwen [PSV]. Maar het mooie hier is dat ze ons benaderden”, aldus Kimball.

De redenen voor de interesse van PSV om een ​​samenwerking met RSL aan te gaan zijn simpel, ze zijn geïnteresseerd in de faciliteiten bij Herrimann, de productie van RSL Academy, enzovoort.

Ook voormalig RSL Academy-speler Richard Ledesma is momenteel PSV. De 20-jarige sloot zich in 2020 aan bij de Nederlandse kampioenen nadat hij zijn jeugdcarrière bij de RSL had doorgebracht.

Naar verwachting vliegt PSV volgende maand naar Utah. RSL zou PSV bezoeken, maar vanwege Govt-19-problemen in Nederland werd de reis uitgesteld.

PSV Eindhoven is een club uit Eindhoven, Nederland, en speelt in de beste ERTV van de Nederlandse competitie. Ze hebben 24 ERTVC-kampioenschappen gewonnen, twee grote Europese kampioenschappen en worden beschouwd als een van de beste clubs ter wereld.

READ  Voor het eerst sinds 6 oktober heeft het Nederlandse overheidsziekenhuis in totaal minder dan 1.000

BSV is een van de meest gerespecteerde academies ter wereld. Het heeft een Nederlands international gecreëerd en onlangs ondertekende Barcelona-aanvaller Memphis DePay, onder anderen zoals het eerste team Ronaldo.