juni 14, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pro Saulica informeert Kamerlid Curaçao over Nederlandse financiële verplichtingen: geen coho of leningen

Willemstad – Pro Saulica overhandigde samen met haar zusterstichting Corsuna Cominda Pa Libertad de premier van Curaao Gilmar Pisa een aankondiging waarin de regering en het parlement worden geïnformeerd over andere manieren om de financiële crisis op te lossen zonder tussenkomst van het Internationaal Monetair Fonds of Coho.

Het bericht dient als formele kennisgeving aan regering en parlement dat de voormalige Nederlandse Antillen in 1963 vanwege een classificatiefout van de lijst van zelfbesturende regio’s zijn geschrapt. Daarnaast hebben de VN de voormalige Nederlandse Antillen verwijderd van de lijst van niet-soevereine gebieden. De regering en het parlement van Curaçao worden eraan herinnerd dat er geen resolutie is.

De Nederlandse regering heeft dit bevestigd tijdens een mondeling hoger beroep op 23 april 2021 bij de Eerste Rechtbank in St. Morton. Wanneer deze twee feiten samen worden genomen (d.w.z. VN-resolutie en classificatie foutloos) staan ​​we op de lijst van niet-soevereine gebieden, de VN We vallen onder sectie 73 van het Handvest en zijn niet langer een financieel probleem, maar eerder een kennisprobleem.

De regeringen van Aruba, Curaçao en St. Morton zijn zich nog niet bewust van de enorme voordelen en voordelen die beschikbaar zijn op grond van artikel 73. Het bericht schrijft om te bevestigen dat deze belangrijke informatie niet langer bekend is bij onze regeringen en parlementen. Een gebied op de NSGD-lijst kan geen liquiditeitssteun in de vorm van leningen krijgen. Op grond van de verplichte verplichting zorgt het voor het economische en sociale welzijn van de inwoners van die regio’s. Dit is belangrijke informatie die onze leiders tot op de dag van vandaag niet hebben. Ze zijn nu beter in staat om te voorzien in de behoeften van de mensen die ze dienen zonder gedwongen te worden onmenselijke, vernederende en onrechtvaardige omstandigheden te accepteren.

READ  Nederlandse steden overwegen biometrische controles om de stijgende paspoort- en ID-fraude een halt toe te roepen