juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Negen toeristen vertrokken uit Prinsengracht na binnenrijden minibus

Negen toeristen vertrokken uit Prinsengracht na binnenrijden minibus

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Inter Visual Studio

Een minibus met negen toeristen belandde zaterdagmiddag in de Amsterdamse Prinsengracht, blijkbaar nadat pogingen om het voertuig aan de rand van de gracht te parkeren misliepen.

De bus stortte in het water en begon te zinken terwijl mensen toekeken en om hulp riepen. Een omstander, volgens AT5 een 29-jarige Amsterdammer, sprong in het kanaal om te proberen de reddingsoperatie te helpen.

Alle negen mensen wisten uit het voertuig te komen voordat het onder water verdween. Twee van hen raakten lichtgewond en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De minibus werd later door de brandweer uit het kanaal gerukt.

Volgens berichten in de Nederlandse media waren de negen toeristen, maar het is onduidelijk of het Nederlandse of buitenlandse bezoekers waren.

Bedankt voor uw donatie aan DutchNews.nl

Het team van DutchNews.nl wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving over de coronaviruscrisis uit te breiden naar de avonden en weekenden en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is 14 jaar gratis geweest, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we je niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles wat met Nederlands te maken heeft. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

READ  Wazdan maakt Nederlandse intrede met Casino777.nl – European Gaming Industry News

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, Dat kan via Ideal, creditcard of Paypal.