juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse Sportinnovatie Showcase |  Nieuwsbericht

Nederlandse Sportinnovatie Showcase | Nieuwsbericht

In de sport is de enige manier om te groeien en te blijven groeien, het streven naar het allerbeste, van het perfecte gras tot de hoogste opleiding en vooruitgang van coaches en spelers. En ook van eersteklas datagedreven verbeterde prestaties tot het stellen en bereiken van duurzame ontwikkelingsdoelen. De ervaring en expertise van Nederlandse ondernemers zijn van grote waarde voor de toekomst van sport en de verdere ontwikkeling ervan.

Nederlandse bedrijven en organisaties onderscheiden zich internationaal door de manier waarop ze innoveren en ondernemen. Hun holistische benadering houdt rekening met het hele systeem waarin ze opereren en omvat de hele waardeketen. Deze aanpak is zeer geschikt voor de sportsector waar locatie-exploitanten, teammanagement, gemeenteambtenaren, infrastructuuraanbieders, leveranciers en partners samenwerken om atleten te ontwikkelen, programma’s te leveren, entertainment te bieden en verbindingen met de gemeenschap op te bouwen.

Voor Amerikaanse organisaties en ondernemers in de sportbranche die meer willen weten over de innovaties die uit Nederland komen, presenteren we een handig hulpmiddel: de Dutch Sports Innovation Showcase, een online gids met geselecteerde Nederlandse organisaties en ondernemers op het gebied van sport met een bewezen staat van dienst in de Verenigde Staten. Trefwoorden: innovatie, tech, vitaliteit, vergroening, fanbetrokkenheid, handel en investeringen, diversiteit & inclusie.

Download de vitrine.

Voor meer informatie: Deborah van den Brande, Sr Economisch Beleidsadviseur (Groene Sport), Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in San Francisco. Of Maurice Ouderland, Sr Economisch Beleidsadviseur (International Sports Business), Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Miami.

READ  350+ Nederlandse evenementenorganisaties sluiten zich aan bij de "Unmute Us"-strijd