september 23, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse MotoGP: Quartaro: Je hebt snelheid en consistentie nodig, dit jaar zijn we allebei | MotoGP

Fabio Guardaro en Maverick Vinales gaan in een heel andere vorm naar een van Yamaha’s gelukkigste jachtgebieden – Assen.

Guardaro behaalde een cruciale derde plaats in de saxenering, die hij ‘een slecht weekend’ noemde, maar het werd veel erger, voor de eerste keer in zijn leven eindigde hij een MotoGP-race voor de laatste vinaigrette.

Guardaro is misschien wel de meest consistente rit van het seizoen en hij gelooft dat het belangrijk is in de moderne motoGP.

“Je hebt snelheid en consistentie nodig in de MotoGP. We zijn er dit jaar allebei geweest. Het is goed om derde te worden in Satchengering, aangezien we dat weekend wat problemen hadden”, voegde Quartaro eraan toe.

“Als ik op het podium sta na een slecht weekend, voel ik me nog positiever over de toekomst.

“Dit weekend rijden we in het DT Circuit Assange. Het is een van mijn favoriete rondes.

Nederlandse GP 2020 vanwege Govt-19-epidemie Geannuleerd, wat betekent dat Vinales er als laatste rit naartoe gaat om te winnen.

Terwijl Vinells, Guardarro en Marc Marquez het in het verleden moeilijk hebben gehad, is de race van 2019 ontworpen als een klassieker, totdat Guardaro fysiek worstelt nadat de complicaties van handpompoperaties opnieuw optreden.

Quartaro wist nog steeds de derde plaats te pakken, terwijl Vinales duidelijk comfortabel won van Marquez.

Sinds hij de openingsronde van het seizoen in Qatar won en geen worp kreeg, verwacht Vinales een vergelijkbaar resultaat voor de recente problemen van Duitsland.

Sprekend over snel weer op de baan komen, zei Spinard: “Assen is een van mijn favoriete rondes, dus ik kijk er naar uit om daar te rijden en ik wil de M1 snel terug hebben, zodat we weer aan de motor kunnen werken.

READ  Australië, bevestigt Nederlandse 2 gevallen; Israël verbiedt alle buitenlanders

“Na een teleurstellend weekend willen we altijd blijven werken en een manier vinden om te verbeteren.

“We hebben veel werk voor de boeg, maar het is oké. Voor de epidemie won ik de Nederlandse GPU in 2019, dus we weten in ieder geval dat een systeem zoals we dat vroeger hadden een goed begin zou moeten zijn. Punt.”