juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlandse legende ten Doeschate voegt zich bij Kent County als slagcoach

Voormalig Nederlands international Ryan Den Toscate is er klaar voor Meedoen De Kent County Cricket Club is met ingang van 1 januari 2022 opgericht als slagcoach.

De Nederlands-Zuid-Afrikaanse allrounder genoot als speler van lengte en glans Industrie In county cricket met Essex (2003-2021) vergaarde hij meer dan 11.000 runs met een gemiddelde van 44,30, terwijl hij 214 wickets nam met een gemiddelde van 33,84. Hij leidde het team naar twee provinciale kampioenschapsoverwinningen in 2017 en 2019.

Den Doscate vertegenwoordigde Nederland in 57 officiële wedstrijden in de formaten T20 en ODI en won ook internationaal met een gemiddelde van 54 en 21,48 van de bal. Cricketfans zullen zich het WK van 2011 herinneren met twee eeuwen tegen Engeland en Ierland.

Ryan ten Doeschate genoot een hectische carrière in zowel nationaal als internationaal cricket (foto: ICC)

– Reclame –

Als veteraan van de T20-franchisecompetities over de hele wereld, zoals de Indian Premier League (IPL), de Big Bash League (PPL), de Bangladesh Premier League (PPL) en Super Smash, heeft hij aanzienlijke ervaring als een tien doscat-batting-coach . .

In een reactie op zijn benoeming zei Den Toscate: ‘Ik ben verheugd om de kans te krijgen om met Matt Walker en het Kent-team samen te werken, vooral degenen die de Vitality Blast hebben gewonnen en hebben deelgenomen aan Division One. Komend seizoen kampioenschappen. Ik ben klaar om een ​​nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen en mijn ervaring en de ervaring van enkele van de mensen met wie ik heb gewerkt te gebruiken om de spelers en het team te beïnvloeden en te verbeteren.

Het is op dit moment niet bekend wat hij gaat doen na het verlaten van de post. Tegen de achtergrond van de rampzalige T20 World Cup-campagne en talrijke onderlinge gevechten op het KNCB-hoofdkwartier, zal zijn aanwezigheid erg worden gemist.

READ  Groningen verontschuldigt zich voor zijn rol in het Nederlandse slavernijverleden

Je studeert opkomend cricket – aangeboden door een enthousiaste groep vrijwilligers met de visie om cricket echt een wereldwijde sport te maken, met als doel de interesse in het ontwikkelen van het spel te stimuleren.

Zie onze homepage voor al het laatste nieuws Registratie Voor regelmatige updates, en volg de EC Twitter, Facebook, LinkedIn En Weblicht.

Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk onze lijst met functies, landprofielen en abonneer je op onze podcast.

Steun ons vanaf US $ 2 per maand – en krijg exclusieve voordelen door EC-sponsor te worden.