april 1, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederlanders verslaan Beavers tijdens dubbele ontmoeting op conferentie

PELLA – Na het winnen van de opener op de American Rivers Conference duals zaterdag 44-3 tegen Buena Vista University, liet het worstelteam van Central College een paar wedstrijden vallen tegen gerangschikte tegenstanders.

Central (5-4, 3-3 conferentie) werd met 25-23 verslagen door nr. 23 University of Dubuque (4-5, 2-1 conferentie) en veegde 44-0 door #3 Wartburg College (11-1, 6-0 conferentie).

“We leren als een team”, coach Erik van Kley gezegd. “Ik ben trots op onze inzet en ons gevecht. Er zijn slechts enkele kritieke momenten die wedstrijden en duels beslissen, we moeten het gewoon beter doen op die momenten. Dat begint bij ons als coaches om beter te coachen en uit te leggen.” het.”

Rob Areyano (vijfde jaar, 149 pond, Selma, Californië) en Colby-tool (tweedejaars, 165 pond, Reasnor, PCM HS) elk won een paar wedstrijden voor de Nederlanders. Areyano had een technische val tegen Buena Vista en een belangrijke beslissing tegen Dubuque. Tool pinde zijn tegenstander tegen de Spartanen en registreerde een beslissing tegen de Bevers.

“Ze hebben allebei echt gestreden”, zei Van Kley. “Ze hebben goed werk geleverd door uit de kerstvakantie te komen en te leren hoe ze enkele verbeteringen kunnen aanbrengen.”

Andere winnaars van bonuspunten voor Central waren onder meer dalingen Gage Linahon (junior, 197 pond, Newton) en Cory Hoyle (eerstejaars, 133 pond, Morton, Illinois) tegen Buena Vista en een belangrijke beslissing voor Austin Ross (tweedejaars, 174 pond, Atkins, Benton HS) tegen Dubuque.

Exclusief verbeurdverklaringen voor of tegen de Nederlanders, Central won zes keer met bonuspunten maar verloor 10 keer.

READ  De Nederlandse ACM handhaafde dezelfde voorwaarden als de Sanoma

“We hebben vandaag te veel bonuspunten weggegeven”, zei Van Kley. “Als je dat doet, wordt het moeilijk om als beste uit de bus te komen.”

Central stuurt komende zaterdag een contingent reserveworstelaars naar de Pat “Flash” Flanagan Open op Loras College.

“Het is een geweldige kans voor hen om wat quality time op de mat te krijgen en voor de coaches om wat extra aandacht aan hen te besteden”, zei Van Kley.