January 24, 2021

Nederland is zeer geschikt voor de Corona-virusstorm: WEF

Foto: Depositphotos.com

Volgens een nieuw rapport van het World Economic Forum is Nederland een van de eerste landen ter wereld die uit de coronaviruscrisis komt.

De laatste editie van het Global Competitiveness Report van het WEF suggereert dat bedrijven met geavanceerde digitale economieën en capaciteiten, evenals bedrijven met een sterk socialezekerheidsnetwerk en ervaring met eerdere epidemieën, mogelijk beter af zijn om de impact van de epidemische website te verminderen. Nu.nl rapport.

Het bureau staat bovenaan de Finse ranglijst met 126 bedrijven, gevolgd door Zweden, Denemarken en Nederland. China en Canada staan ​​op de vijfde en zesde plaats, terwijl de Verenigde Staten niet in de top 10 staan.

Het rapport suggereert ruimte voor verbetering. Met name Nederland zal meer geïnteresseerd zijn in investeringen in onderzoek en innovatie, en bedrijven moeten voor een langere termijn gaan, adviseert het WEF.

DutchNews.NL Bedankt voor het doneren aan

Het team van DutchNewsNL wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken hebben gedoneerd. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze informatie over de Coronaviruscrisis ‘s avonds en in het weekend uit te breiden en u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.NL Al 14 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden wij u geen eerlijk en accuraat nieuws en artikelen over Nederlandse aangelegenheden kunnen bieden. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Je hebt nog niet gedoneerd, maar als je wilt, Dat kan via Ideal, Creditcard of PayPal.

READ  Fiat Chrysler en Peugeot herkennen een schakel die ze nodig hebben om te overleven