december 2, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Man United: Cody Gakpo is blij om in januari bij PSV te blijven in plaats van naar de Premier League te verhuizen

‘Aan het einde van dit seizoen ben ik klaar’: Nederlandse ster Cody Gakpo houdt vol dat hij blij is om in januari bij PSV te blijven – en tot volgende zomer te wachten op een overstap naar Man United of de Premier League

Cody Gakpo heeft onthuld dat hij pas volgende zomer kijkt naar een transfer naar Manchester United of de Premier League.

De Nederlandse vleugelspeler, momenteel bij PSV, wordt gezocht door de Rode Duivels van Erik ten Hag en wordt ook in verband gebracht met de Spaanse reuzen Champions League-houders Real Madrid, Leeds en Southampton.

Maar Gakpo, 22, vertelde NOS dat hij zich ‘meer klaar’ zal voelen om aan het einde van het seizoen te verhuizen in plaats van in de transferperiode van januari.

De veelgevraagde PSV-vleugelspeler Cody Gakpo (hierboven afgebeeld) heeft onthuld dat hij tot de zomer van 2023 zal wachten voordat hij naar de Premier League, Manchester United of een andere geïnteresseerde partij gaat.

Het is nu onwaarschijnlijk dat United-baas Erik ten Hag de 22-jarige in het venster van januari zal ondertekenen

Het is nu onwaarschijnlijk dat United-baas Erik ten Hag de 22-jarige in het venster van januari zal ondertekenen

Hij zei: ‘Ik denk dat ik aan het einde van dit seizoen klaar zal zijn om die stap te zetten.

‘Ik heb het gevoel dat ik aan het begin van dit seizoen al zo was, maar na dit seizoen ben ik nog meer klaar om de volgende stap te zetten.’

READ  Grootste deal Fintech: Nederlandse groep koopt Process Bildes voor $ 4,7 miljard

Toen hem werd gevraagd naar zijn droomclub, hield hij vol dat het zijn jeugd en huidige PSV was, voordat hij Real Madrid, Barcelona, ​​Manchester United, Manchester City en Liverpool noemde toen hem werd gevraagd naar topclubs waar hij lid van kon worden.

Gakpo, die dit seizoen 13 doelpunten heeft gemaakt in 23 wedstrijden, is opgenomen in de Nederlandse WK-selectie.

Gakpo, die dit seizoen 13 doelpunten heeft gemaakt in 23 wedstrijden, is opgenomen in de Nederlandse WK-selectie.

Hij concludeerde: ‘Het zou een eer zijn om daar te spelen, maar ik moet ook kijken met wat voor team ik mijn doelen het beste kan bereiken.’

De bekwame vleugelspeler wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in Europa, met 55 doelpunten in 158 wedstrijden in alle competities voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy, waarvan 13 in 23 dit seizoen.

Gakpo werd genoemd in de Nederlandse ploeg van Louis van Gaal voor het WK in Qatar en zal waarschijnlijk een belangrijk onderdeel zijn van de Oranje team op het toernooi dat later deze maand begint.

Advertentie