Zakelijk

Nieuw: Team Kappers in Loosduinen

Op zaterdag 17 maart opende Team Kappers haar deuren in Loosduinen. Franchisenemer Eugenie Schomaker verhuisde met haar vaste team haarstylisten van Winkel Centrum Leidschenhage naar deze nieuwe locatie aan het Loosduinse Hoofdplein.

“We zijn ontzettend trots op onze nieuwe salon en gaan met veel enthousiasme aan de slag in Loosduinen”, aldus franchisenemer Eugenie Schomaker.

SMS service
Team Kappers onderscheidt zich door te knippen zonder afspraak en mét SMS service. Is het druk in de salon? Dan laat je je mobiele nummer achter bij de stylist, je doet even een boodschap en krijgt 10 minuten voordat je aan de beurt bent een sms’je.

“We zijn tegenwoordig allemaal druk en daarom is deze service zo fijn voor onze klanten. We denken graag mee over hoe we het onze klanten zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk kunnen maken. We vinden het belangrijk dat je je thuisvoelt bij ons in de stoel! Daarnaast knippen, kleuren en stylen we voor aantrekkelijke prijzen, zodat iedereen er altijd goed uit kan zien”, legt Eugenie uit.

Eugenie nodigt je graag uit om een kijkje te nemen in de salon en Team Kappers te ervaren. Tijdelijk krijg je zelfs 50% korting op je eerste behandeling.

Openingstijden:
ma t/m do 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 08.30 – 18.00 uur
Zondag gesloten, tenzij er een evenement is in het winkelcentrum

www.teamkappers.nl
Facebook: Team Kappers LoosduinenDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA