Zakelijk

Joya schoenen: Het beste voor uw rug en voeten!

MBT-store heeft nieuws! Exclusief verkrijgbaar bij de MBT-store in Den Haag: Joya schoenen. Speciaal ontworpen voor mensen met o.a. rug- of gewrichtsklachten, om van lopen weer een genot te maken.

Joya schoenen zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren. Joya schoenen zorgen hierdoor voor een betere lichaamshouding en optimaal comfort tijdens uw dagelijkse bezigheden.

Roeland van Deursen: “Het gaat mij en mijn klanten maar om drie – eigenlijk vier - dingen. Zitten ze fijn? Staan ze lekker? Lopen ze comfortabel? En… Hoe zien ze er uit? Joya schoenen overtreffen elke verwachting. Lopen gaat als vanzelf! Dat ervaart u niet door er naar te kijken op een site: dat moet u voelen. Uiteraard kunt u veel informatie vinden op onze website wat Joya voor u kan betekenen. Maar u gelooft het pas als u er op heeft rondgelopen.

Kom langs in de winkel en ervaar het zelf. Op vrijdag 12 oktober organiseren wij wederom de Joya Experience dag waarop u de Joya schoenen uitgebreid kunt testen. Ontdek wat dit prachtige Zwitserse product voor u kan betekenen.

MBT-store / Joya Den Haag
Zuiderparklaan 216, 2574 HV Den Haag
070-3022016
www.mbt-store.nl
www.joya-denhaag.nlDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA