Loosduinen

Blikvanger voor Origo Oefentherapeuten


Judith Dijkhuizen en Silly Roos van Origo Oefentherapeuten zijn blij met het beeld - een prachtige blikvanger in de voortuin - dat werd gemaakt door huisarts Adrie Bruijs.


Niet alleen de buitenkant van hun praktijk in de Traviatastraat is verfraaid, ook op het web kreeg Origo Oefentherapeuten een nieuw uiterlijk. De website : www.origo-oefentherapeuten.nl is opnieuw ontworpen in de stijl en de kleuren van het logo. Alle informatie over de activiteiten van Origo Oefentherapeuten is er te vinden. De nieuwste ontwikkelingen in het aanbod van zorg zijn: slaaptherapie, samenwerking met MIX-diëtisten op het gebied van welbevinden tijdens de menopauze en deelname aan wetenschappelijk onderzoek.

Slaaptherapie
Slaapt u goed? Niet iedereen kan hier zomaar “ja” op zeggen. Soms gaat een periode van slecht slapen vanzelf weer over, maar lang niet altijd. Origo Oefentherapeuten heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van slaapstoornissen. Op basis van metingen en analyse wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld, waarbij gekeken wordt naar een breed spectrum van factoren die het slaappatroon kunnen beïnvloeden. U krijgt handvatten aangereikt waarmee u zelf een positieve invloed kunt uitoefenen op uw slaapgedrag. Heeft u belangstelling of vragen, neem dan contact met ons op.

Menopauze
In samenwerking met MIX-diëtisten heeft Origo Oefentherapeuten een programma ontwikkeld van 8 weken: Krachtig en gezond door de overgang. Bewuster eten gericht op deze levensfase, het sterk maken van bekken(bodem) en onderrug en meer ontspannen in het leven leren staan. Vraag de folder aan met alle informatie en de inhoud van het programma.

Wetenschappelijk onderzoek
Origo Oefentherapeuten is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Chronische Pijn. "We werken met een vernieuwende behandelmethode, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn zoals: chronische lage rug- en/of nekklachten, hoofdpijn, fibromyalgie, whiplash of artrose.
De behandeling richt zich niet meer zo zeer op het opheffen van de pijn, maar op het goed leren omgaan met de pijn, het goed belasten van uw lichaam, het verbeteren van de kwaliteit van uw leven om zo de pijnbeleving te veranderen. Op dit moment doen we mee aan een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de resultaten van het behandelen volgens het chronisch pijnprotocol. Meer informatie over chronische pijn en de behandelmogelijkheden kunt u vinden op onze website."


 DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA