Zakelijk

Dierenkliniek De Duinen opent deuren


LOOSDUINEN - Met Dierenkliniek De Duinen heeft Loosduinen eindelijk een 'eigen' kliniek onder de gelederen waar men met zijn of haar geliefde dier terecht kan. Een team van liefst drie ervaren dierenartsen en vier ervaren paraveterinairen staan klaar voor breed uiteenlopende problemen en vraagstukken.


Van kinds af aan droomden dr. Oran Marvan en dr. Simona Marvan om dierenarts te worden. Jaren laten zouden zij elkaar leren kennen op de universiteit waar zij beiden Dierengeneeskunde studeerden. Oran besloot zich meer te specialiseren in spoed en orthopedie van gezelschapsdieren om zich later nog verder te verdiepen in vogels en exotische dieren. Echtgenote Simona, bij wie er in de familie veel dierenartsen zijn, interesseerde zich altijd voor de gedragsproblemen en stressreacties bij dieren.

De eigenaren van Kliniek De Duinen, gevestigd in de Arnold Spoelstraat 110, kunnen inmiddels bogen op een jarenlange ervaring. "Onze service gaat van kleine behandelingen tot grote operaties met als belangrijkste doel de kwaliteit van leven van de dieren te verbeteren of te handhaven en om eigenaren van goed advies te voorzien. Onze vakkundige assistentes geven passende voedingsadviezen", vertelt dr. Oran Marvan.

De behandel- en operatiekamers in de kliniek zijn voorzien van de modernste apparatuur. Het vak wordt op hoog niveau en met liefde uitgevoerd. Om mens en dier tijdens het wachten zo veel mogelijk comfort te bieden en om stress te voorkomen, is er een aparte zone voor katten. 


 TIP DE REDACTIE


 

 DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA