Zakelijk

Bonèl Collections bestaat 20 jaar

Deze maand is het 20 jaar geleden dat Bonèl Collections haar deuren aan het Alphons Diepenbrockhof 48B opende. Om dit met u te vieren heeft eigenares Van Dijk een 4-daags modefestival georganiseerd.

Van 28 tot en met 31 augustus ontvangt u bij uw aankoop een lootje. De trekking van deze loterij vindt plaats op vrijdag om 16.00 uur.

Dinsdag 28 augustus staat van 11.00 tot 17.00 uur het pantalonmerk Toni in de schijnwerpers. Die dag zal een deskundige van dit merk aanwezig zijn om u advies te geven. Tevens wacht u een leuke attentie bij de aanschaf van een Toni-pantalon.

De najaarsmantels zijn woensdag 29 augustus aan de beurt. Bij aanschaf van bijvoorbeeld een jas van Fuchs & Schmitt ontvangt u een prachtige shopper. Deze dag zijn er ook een speciale kortingen op een aantal mantels.

De derde dag, donderdag 30 augustus, staat geheel in het teken van het 20-jarig bestaan. Tijdens deze openhuisdag kunt u kennismaken met de fraaie najaarscollectie. Er is een heuse barista voor een kopje zeer speciale Italiaanse koffie. En uiteraard staan er hapjes en drankjes voor u klaar.

Het modefestival wordt vrijdag afgesloten met de loterij waarbij diverse prijzen zijn te winnen zoals Rabe pullovers, pantatlons van Toni en Gardeur, blouses van Erfo en nog veel meer.
U ontvangt deze dag bij besteding vanaf € 75 een goodiebag ter waarde van € 25.
Bij Bonèl Collections kunt u terecht voor voor betaalbare damesmode van o.a. Olsen, Rabe, Gerry Weber, Taifun, Erfo, Gardeur, Toni, Roberto Sarto en Betty Barclay.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA