Sport

Zevende editie Alsem Jeugd League bij HKV Achilles

Zaterdag 25 augustus vindt alweer de zevende editie van de Alsem Jeugd League plaats. Het Topkorfbal toernooi voor de A-, B- en C- jeugd dat georganiseerd wordt door HKV Achilles, en mogelijk wordt gemaakt door Wijnhandel J.P. Alsem, kent een zeer sterk deelnemersveld.

HKV Achilles krijgt deze editie de A-, B- en C-selecties van Kv TOP uit Sassenheim, KV Groen Geel uit Wormer en KCC uit Capelle aan den IJssel op bezoek. Alle deze teams komen uit op het hoogste niveau. De duels tussen de A1-teams op dit toernooi is alvast een mooi voorproefje voor het komende zaalseizoen. De aanwezige A1-teams komen namelijk allen in de zaal uit in de Hoofdklasse A.

Ook in de andere categorien beloofd het spannend te worden. De eerste wedstrijden starten om 9.30 uur. Om 16.00 uur is bekend welke ploegen het toernooi op hun erelijst mogen toevoegen. In de pauze van het toernooi vindt het één-tegen-één toernooi plaats. Hierin meten de beste spelers hun aanvallende en verdedigende kwaliteiten met elkaar. Iedere ploeg vaardigt een heer af.

Naast een prijs in elke categorie ontvangen de winnaars ook een startbewijs voor het Nederlands Kampioenschap één-tegen-één bij ONDO in ‘s-Gravenzande. Een primeur dit jaar is de deelname van de A1-dames bij het één-tegen-één toernooi, dat aanvangt om 12.30 uur en rond 14.00 uur zijn winnaars bekend zal maken.
De club heet iedereen welkom om het toernooi bij gastheer HKV Achilles aan het Pomonaplein bij te wonen.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA