Sport

Marciano, Calvin en Daniël zijn beste FIFA18-spelers

Marciano, Calvin en Daniël - in die volgorde - zijn de beste FIFA18 PS4-spelers die je in de buurt maar kunt vinden. Dit drietal was afgelopen weekeinde de winnaar op dit spelcomputertoernooi bij voetbalclub DUNO.


Dankzij het Activiteitenteam van de vereniging was er een professioneel begeleid toernooi tot stand gekomen. Tientallen DUNO'ers deden er aan mee.


Voor de seniorenvoetballers van de club aan de Mgr. Nolenslaan spelen er andere dingen. DUNO 1 hervat komende zaterdag de competitie met een uitwedstrijd bij Celeritas. DUNO doet er alles aan om bij de beste ploegen in de vierde klasse B te blijven behoren.


DUNO doet dat in de wetenschap dat er komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aan het roer staat als vervanger van Benjamin van der Zwan. De oefenmeester, die samen met technische staf en selectie DUNO tot in de top van de vierde klasse brengt in dit seizoen, is dan twee jaar bij de groen-zwarte club als trainer actief geweest.

Benjamin van der Zwan was eerst trainer van het tweede elftal totdat hij tot hoofdtrainer werd benoemd. Eerder kwam hij als speler voor DUNO's vlaggenschip uit. Benjamin van der Zwan laat in een reactie weten dat hij 'de toekomst anders voor zich ziet dan bij DUNO' en dat de wegen van vereniging en trainer daarom aan het einde van dit seizoen uiteengaan. 'Tot die tijd gaan we er alles aan doen met elkaar DUNO in de prijzen te spelen', aldus de oefenmeester die uitziet naar een nieuwe club.
Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder roemt de kwaliteiten van Van der Zwan, die hij een goede voetbaltoekomst gunt. 'Wij gaan nu uitzien naar een nieuwe trainer', aldus Mulder, die 'er alle vertrouwen in heeft dat dit gaat lukken.'


Bij de foto's: Marciano (links), Daniël en Calvin zijn de beste FIFA18 PS4-spelers van DUNO.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA