Sport

Jeugdtoernooi KV Futura groot succes


SEGBROEK - Na een jaar van afwezigheid, wegens de aanleg van een mooi kunstgrasveld, werd afgelopen zaterdag voor de 18e keer het jeugdtoernooi van korfbalvereniging Futura georganiseerd. Op het Stokroosveld kwamen ter voorbereiding op het aankomende seizoen ruim 400 spelers in 50 teams in actie. De sfeer was fantastisch, dankzij het prachtige weer en het enthousiasme van de vele toeschouwers.


Naast de aanwezigheid van verenigingen uit de buurt zoals, Dubbel Zes, ALO, Die Haghe, Fortuna en Achilles, gaf de deelname van KV Putse uit België het toernooi een internationaal karakter. Putse is een vereniging waar Futura al jaren een vriendschappelijke band mee heeft en waar de jeugdteams jaarlijks elkaars toernooi bezoeken.


Het jeugdtoernooi van Futura is een ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen, en staat uiteraard in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Geholpen door alle vrijwilligers, het mooie weer, de inzet van alle deelnemers en een muziekje op de achtergrond, kan de organisatie alleen maar concluderen dat het een groot succes is geworden.


Wil je kennismaken met de korfbalsport of gewoon eens wat anders? Kom gerust een keer langs op het Stokroosveld om een paar keer vrijblijvend mee te trainen. Er zijn leuke activiteiten en teams voor (heel) jong en (vrij) oud.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA