Sport

Houtwijk verliest bij Quick Steps


HOUTWIJK - Hoewel de voetballers van Houtwijk het publiek vermaakte met goed, compact en aantrekkelijk voetbal, keerden ze negentig minuten later met lege handen terug naar huis. De keeper van Quick Steps hield Houtwijk meerdere malen van de zege af, en niet alleen hij.


Na een aantal kansen in de eerste helft gaat een kans op de paal en het doel weer uit, ook een prachtige kans van Murat Yildiz strand op de paal…. Na meerdere minuten in de blessure tijd, gebeurt er iets wat de hele tweede helft niet gebeurde, Quick Steps breekt uit via de rechterkant en de messcherpe voorzet, werd pardoes in de goal gekopt door Ricardo van Gorsel.


Het was het enige wapenfeit na rust, van de voorhoede van de thuisclub , maar het betekent wel een 1 – 0 achterstand en uiteindelijk het verlies van Houtwijk. Zo zie je maar de beste ploeg wint niet altijd, er werd voor een beter resultaat gestreden door de mannen van Patrick Demmers, het zat zeker niet mee , bij de vele kansen die de ploeg heeft gehad deze middag.