Loosduinen

Finales IM Cees IJspelder bokaal op DUNO

De kop is eraf! Het seizoen 2018-2019 is ook voor de voetballers van DUNO begonnen. Dezer dagen wordt het IM Cees IJspelder-toernooi gespeeld, vernoemd naar een beroemde DUNO-speler van weleer, met komende zaterdag 18 augustus de finales aan de Mgr. Nolenslaan om 12.00 uur en 14.30 uur.

De DUNO'ers gingen vorige week voor het eerst in deze voetbaljaargang aan de slag. Met een brede selectie en drie trainers: hoofdtrainer Patrick Demmers en assistenten Hans Lamens en Erdem Uysal. Het enthousiasme is groot, zeker nu DUNO's hoofdmacht de rentree mag beleven in de derde klasse. Gevolg van een even onverwacht als mooi kampioenschap.

DUNO speelde inmiddels om de 25-mei-bokaal bij Hellevoetsluis, een duel vernoemd naar een gedenkwaardig nacompetitieduel op 25 mei 2013, waaruit mooie vriendschapsbanden zijn ontstaan. De eerste jubileumeditie (vijfde keer) werd een prooi voor gastheer Hellevoetsluis, spelend in de tweede klasse. Nu is het op weg naar oefenvoetbal, bekerduels (begin september) en start competitie (derde week september).

De eindstrijd van de IM Cees IJspelder bokaal volgt na wedstrijden met alle deelnemende teams op dinsdag 14 augustus en donderdag 16 augustus (19.30 uur), allemaal op Haagsche Dynamiek. Op zaterdag 18 augustus zijn: DUNO-Marine en Quick Steps-SV Houtwijk (beide 12 uur) gevolgd door Die Haghe-DHC en VUC-SVC'08 (beide 14.30 uur), stuk voor stuk mooie affiches aan de Mgr. Nolenslaan. Wedstrijden vol gerenommeerde ploegen. Publiek is van harte welkom, toegang is gratis.

 

Bij de foto: DUNO-trainers Patrick Demmers, Hans Lamens en Erdem Uysal (van links naar rechts). FOTO NICK VAN DER TOORN.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA