Sport

Eerste bijeenkomst selectie GDA zaterdag

Maandag is de zaterdagselectie voor het seizoen 2018-2019 bij elkaar gekomen, doel van de avond was om informatie uit te wisselen over de voorbereiding van het nieuwe seizoen en vakanties op te geven daarbij werden oude bekenden maar vooral ook nieuwe spelers voorgesteld.

Namens de technische commissie trapte Kevin van der Valk af met het welkom heten van alle trainers spelers, begeleiders en betrokkenen. Daarbij stelde Kevin de nieuwe spelers voor: Vanuit de eigen JO19 jeugd heeft Jordy Taal gekozen voor het zaterdagvoetbal binnen GDA, en hebben “Mister GDA” Dennis Lubout, Wesley van Maren en Marvin Moreira (400 duels in GDA 1) vanuit de zondagselectie de overstap naar de zaterdag gemaakt.

GDA is ook erg blij met de komst van een aantal nieuwe maar ook oude bekenden die terugkeren op "Sportpark Madestein". Zo komen van sv Houtwijk Gianluca Demmers, Danny van Kesteren, Bas Swillens en Timo Tuin, waarbij van dit kwartet Gianluca Demmers en Bas Swillens, beiden overigens doelmannen, geheel nieuwe gezichten binnen GDA zijn. Danny behoeft voor de insiders geen verdere uitleg en Timo heeft in de jeugd al vele jaren het rode shirt gedragen waarbij zelfs in de D jeugd Marvin Nieuwlaat en Marvin Moreira zijn trainers waren. Hoe leuk is het dan om samen met je vroegere trainers nu op het veld te staan. Van sv Nootdorp komt een oude bekende in de persoon van Gerard Rust en hij neemt in zijn kielzog Richard Schaaphok mee, Richard heeft een verleden bij regioclubs Duno en sv Houtwjk en heeft het afgelopen jaar een sabbatical gehouden waarin hij vader is geworden, daarvoor kwam Richard voor sv Nootdorp uit.

Oud GDA lid Mitchel Timmers komt over van Remo en Floris Baggerman, die afgelopen seizoen al veelvuldig toeschouwer was, komt ook in de selectie voetballen. Last but not least is de technische commissie van GDA blij met de komst van Marvin Nieuwlaat, Marvin was nadat hij zijn hele jeugd en twee seizoenen in GDA 1 op Madestein heeft doorgebracht vertrokken naar Fc Lisse (drie jaar) en daarna prijkte Marvin’s naam negen seizoenen op de selectielijst van de svv Scheveningen waarin Marvin van veel waarde is geweest.

Na het voorstellen nam hoofdtrainer Wim Baggerman het woord, en hij heeft de aanwezigen verteld dat de GDA zaterdagselectie met beide elftallen voor een grote uitdaging staat, doordat in district west 2 het zaterdagvoetbal aan een flinke opmars bezig is wil hij ook met GDA zo snel mogelijk stappen omhoog gaan maken. Dit geldt voor op het veld maar zeker ook er buiten alwaar we binnen de vereniging nadrukkelijk meer ons (GDA) gezicht willen laten zien.

Nadat Arjan Weijsenfeld een kort verhaal heeft gehouden over de nieuw ontstane zaterdagcommissie is iedereen naar buiten gegaan om portretfoto’s voor op de website en voetbal.nl app te maken. Nadat iedereen de informatiefolder heeft gekregen en zijn vakantie heeft doorgegeven werd er onder het genot van een drankje rustig gekeken naar de wedstrijd Iran-Portugal.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA