Sport

DUNO vervolgt tegen GDA bij Houtwijk

DUNO kijkt vooruit naar zaterdag wanneer de ploeg van trainer Patrick Demmers op het Houtwijk toernooi om 14.30 uur aftrapt tegen GDA. Eerder afgelopen week oefende de derdeklasser voor datzelfde evenement tegen Loosduinen.

DUNO kijkt terug op een feestelijk verlopen eerste editie van het IM Cees IJspelder voetbaltoernooi, dat werd gewonnen door VUC. De eersteklasser bleek na wedstrijden op dinsdag, donderdag en zaterdag de sterkste van de acht deelnemers. VUC won zaterdag met 3-2 van SVC'08. Quick Steps versloeg Houtwijk met 4-2. Op de slotdag speelden Die Haghe en DHC gelijk: 1-1. DUNO won met 5-0 van KSD-Marine en werd tweede op het eigen toernooi. Die Haghe, debuterend in de eerste klasse, legde beslag op de derde plaats.

Toernooiorganisator Jeroen van der Zwan zegde toe dat de eerste editie van het toernooi volgend jaar zeker een vervolg krijgt. Deelnemende ploegen spraken hun waardering uit. Het toernooi werd vernoemd naar wijlen Cees IJspelder, de oud-voetballer van Holland Sport die bij DUNO furore maakte. Later werd IJspelder ook trainer bij de club aan de Mgr. Nolenslaan.

Bij de foto: Begeleid door haar zonen Joop en Cees jr. loopt mw. IJspelder het veld op voor het toernooi ter nagedachtenis aan haar man en voetballer Cees IJspelder. FOTO NICK VAN DER TOORNDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA