Algemeen

Wie wint de prijs voor Cultuurparticipatie?

Vrijdag 29 juni vanaf 16.00 uur maakt Robert van Asten, de nieuwe wethouder Cultuur, de winnaars van de Haagse C bekend op de nieuw ingerichte Varkenmarkt, naast het Koorenhuis. Deze gloednieuwe prijs voor Cultuurparticipatie is in het leven geroepen door CultuurSchakel in het kader van het 5-jarig bestaan van deze organisatie die deelname aan kunst en cultuur stimuleert. Aansluitend aan de uitreiking vindt een feestelijke borrel plaats met muzikale optredens.

Genomineerden
Haagse kunst- en cultuurinitiatieven, die een bijzondere bijdrage leveren aan verbinding in de stad, konden zich dit jaar voor het eerst aanmelden voor de Haagse C. Uit alle aanmeldingen maakte een professionele vakjury een selectie van 6 genomineerden. De Haagse C zal worden uitgereikt in twee categorieën, met elk één winnaar. Dit zijn de genomineerden van 2018 in beide categorieën:

Genomineerden categorie 1:
Initiatieven volledig uitgevoerd door vrijetijdskunstenaars:
100% Molenwijk
Good [old] times
Het Circus

Genomineerden categorie 2:
Initiatieven uitgevoerd door een combinatie van vrijetijdskunstenaars en professionals:
Iconisch Haags
Scrooge
Zand & Veen

Stemmen
De eerste 2 weken in juni kon er volop gestemd worden op deze initiatieven. En dát is gebeurd! Na meer dan 1000 stemmen, uit alle hoeken van Den Haag, worden de twee winnaars vrijdag 29 juni bekendgemaakt.

De winnaars
In beide categorieën geldt uiteraard: degene met de meeste stemmen wint de Haagse C! De winnaars winnen - naast extra erkenning - een grote dosis promotie én een mooi geldbedrag van 500 euro vrij te besteden door de organisatie.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA