Algemeen

Wethouder Richard de Mos bezoekt Loosduinen

Volgende week woensdag 17 april zal wethouder Richard de Mos van 10.30 tot 11.30 uur Loosduinen bezoeken. In een ongedwongen sfeer, zoals we van Richard de Mos gewend zijn, zal de markt bezocht worden en een rondje door de Loosduinse Hoofdstraat worden gemaakt.

Uiteraard kan iedereen tijdens het bezoek vragen aan de wethouder stellen. Raadslid Janice Roopram, de stadsdeelvoorzitter Rinus Vorstenbosch en wijkvertegenwoordigers van Hart voor de Haag zijn ook hierbij aanwezig. Zij verzamelen bij de ING in de Loosduinse Hoofdstraat, lopen een rondje langs de markt om in gesprek te gaan met de Loosduiners.

Janice Roopram: “Ons mooie Loosduinen leeft enorm bij Hart voor Den Haag/Groep de Mos en we zijn dan ook enorm blij dat onze wethouder tijd hiervoor kan vrijmaken. We nodigen de buurt dan ook van harte uit aan te schuiven en de dingen te bespreken die mensen bezighoudt. We hopen veel mensen in Loosduinen te begroeten op woensdag 17 april. Verder hopen we op een grote opkomst en veel respons, waar we vervolgens in de raad mee aan de slag kunnen!”

Foto Hart voor Den Haag/Groep de MosDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA