Algemeen

Toosten op vriendschap, liefde en gezelligheid

Samen met vrienden, kennissen of relaties onbevangen genieten van heerlijke gerechtjes, verfrissende drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek. En dat terwijl het kroost geniet van het speciale kids entertainment. Toost is een intiem, ongedwongen dorpsfeest met de nadruk op food. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Samen met de aanhangers -foodtrucks- wordt alles uit de kast gehaald om er weer een succes van te maken.

Omdat niet iedereen elke dag kan, is het festival gewoon het hele weekend te bezoeken. Van vrijdag 6 tot en met 8 juli op het Loosduinse Hoofdplein. Kom één dag, het hele weekend of een paar uurtjes. Alles kan, de deelnemende partijen vinden het vooral belangrijk dát de tijd die je samen met doorbrengt de moeite waard was.

Gratis
Omdat de organisatie wil dat iedereen kan genieten van gezelligheid, is de toegang gratis. Echter, bij de bestelling van je eerste drankje, wordt gevraagd een euro voor de beker te betalen. Deze beker heb je gekocht en mag je dus houden. Maar dat is niet alles, je krijgt er namelijk nog veel meer voor terug. Wat krijg je er allemaal voor terug? Een gratis toegankelijk festival met de hele dag live muziek, heel veel entertainment voor de kinderen en vooral heel veel gezelligheid!

Dus hopelijk wordt er veelvuldig samen getoost. Op vriendschap, liefde en gezelligheid.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA