Algemeen

StemWijzer Den Haag is online

Wat vindt u van bepaalde onderwerpen? En wat vinden de politieke partijen? Met welke partijen heeft u de meeste overeenkomsten? Ga naar www.stemwijzer.nl en u komt erachter!

30 stellingen
De StemWijzer die ProDemos heeft ontwikkeld bevat 30 stellingen. Deze kunt u beantwoorden met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. De StemWijzer berekent vervolgens met welke partijen u de meeste overeenkomsten heeft. De Haagse politieke partijen geven toelichting op hun mening, daardoor kunt u in de StemWijzer gemakkelijk bekijken wat zij van een bepaald onderwerp vinden. Ook kunt u de partijen eenvoudig met elkaar vergelijken.

StickerStemWijzer
De StickerStemWijzer is een offline versie van de StemWijzer en bestaat uit drie grote zeildoeken waarop de 30 stellingen staan. Na het plakken van de rode (oneens) en groene (eens) stickers bij de stellingen, krijgt de deelnemer een overzicht van partijen die het meest overeenkomen met zijn of haar mening. Kijk in de activiteitenkalender van de gemeenteraadsverkiezingen via www.denhaag.nl wanneer de StickerStemWijzer bij u in de buurt is.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA