Algemeen

Start bouw uitbreiding De Nijkamphoeve

Zondag 26 augustus wordt bij BuurtBoerderij De Nijkamphoeve een Fancy Fair georganiseerd. Diezelfde middag wordt het startschot gegeven voor de bouw van de uitbreiding van de BuurtBoerderij.

Als ambassadeur van de buurtboerderij presenteert Bas Muijs de Fancy Fair, die om 12.00 uur start. Er zijn mooie prijzen beschikbaar, ook voor kinderen. Zo is onder meer een t-shirt van ADO te winnen met daarop alle handtekeningen van de spelers. Maar ook een hoge drukspuit, kaartjes voor de Lion King en nog veel meer. Afhankelijk van het prijzenpakket kosten de loten € 2,00, € 4,00 of € 5,00.

Het moet een feestelijke dag worden waarbij kinderen zich kunnen laten schminken. Er is een springkussen, er worden spelletjes gespeeld, geknutseld en gekleurd en ook zijn de heerlijke pannenkoeken van Nijkamphoeve-eieren weer te koop.

De officiële starthandeling voor de nieuwbouw is om 15.00 uur als stadsdeeldirecteur René Baron het bouwbord onthult. De uitbreiding bestaat uit een nieuw gebouw met daarin een cursusruimte, het theehuis met keuken en uitgifte, een invalidentoilet en een administratieruimte.

De uitbreiding is mede mogelijk gemaakt door steun en subsidie van de gemeente Den Haag, het VSB fonds, de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij, Fonds 1818, Rabobank, Stichting Boschuysen, Stichting Haëlla, het Hofstad Lyceum en Stichting Protestants Steunfonds.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA