Algemeen

Stadsdeelwethouder bezoekt Buurtkamer Notenbuurt

Buurtkamer Notenbuurt bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen de vrijwilligers uitbundig vieren. Tijdens de Parels van Loosduinen zetten zij voor één keer hun kamer op het Notenplein op. Op deze manier kunnen ze de hele buurt en zelfs bewoners uit het hele stadsdeel ontvangen. En ook wethouder Guernaoui maakt zijn opwachting. Tijdens de viering, zo rond de klok van vieren, spreekt de wethouder de aanwezigen toe.

Buurtkamer Notenbuurt is onder de bezielende leiding van Lydia een plek waar iedereen welkom is om te praten, een bakje koffie te drinken, creatief te zijn, samen te eten, schilderen of te tuinieren. En bovenal om veel te lachen. Tijdens Parels van Loosduinen kun je gratis kaarsen mooi maken met servetten. Hoe? Dat leggen de vrijwilligers je graag uit.

Op dit moment is Buurtkamer Notenbuurt van maandag tot en met donderdag open. Wil je zelf een activiteit aanbieden aan de buurt of bijwonen? Kom dan ook langs op het Notenplein. Lydia en de andere vrijwilligers gaan graag met je in gesprek. Na de Parelroute kun je deze dag om 17.30 uur gratis meegenieten van een BBQ van Resto van Harte.

Inschrijven kan via de gehele dag op het Notenplein of via de website van Resto van Harte.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA