Algemeen

Sportief Loosduinen op het Loosduinse Hoofdplein

In Loosduinen is vraag naar beweging, leuke en gezellige beweging, voor zowel jong als oud. Sportief Loosduinen heeft als doel de bewoners van Loosduinen en omstreken in aanraking te laten komen met de diversiteit van verenigingen die dit te bieden hebben. Daarnaast staat het ‘in beweging zijn’ en ‘een sportieve dag beleven’ centraal op dit evenement.

Verschillende (sport) verenigingen zullen op 13 april aanwezig zijn met informatie over de desbetreffende vereniging en met een georganiseerde activiteit. Zo zijn er voet- en korfbalwedstrijden en demonstraties, Capoeira workshops, Bodytec demonstraties, stoelyoga, handboogschieten en andere diverse sport en spelactiviteiten. Ook speciaal voor de kleintjes wordt van alles georganiseerd door Ziezo Triodus Kinderopvang.
Naast sportverenigingen zullen ook een aantal ondernemers uit Winkelcentrum Loosduinen een (sportieve) activiteit organiseren. In samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur wordt een bedrag ingezameld, zodat door middel van Sportief Loosduinen kinderen en tieners een kans krijgen om te sporten en bewegen als hier vanuit huis geen middelen voor zijn. Sportief Loosduinen wordt een gezellige en actieve dag voor jong & oud! Zie de Facebook pagina Sportief Loosduinen voor meer informatie.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA