Algemeen

Silicon verbindt zich aan Storks’ hoofdklasseteam

Silicon is de nieuwe hoofdsponsor van de honkballers van Storks, die dit jaar uitkomen op het hoogste niveau van Nederland. Het team van coach Aldric Dunlop promoveerde in 2017 als kampioen van de Overgangsklasse naar de Hoofdklasse.

De eerste competitiewedstrijd onder de naam Silicon Storks vindt plaats op 26 april in Oosterhout tegen Twins. Zaterdag 28 april staat de eerste thuiswedstrijd van Silicon Storks op het programma.
Bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst kreeg Silicon-directeur Wouter Garot een mini-exemplaar van het nieuwe shirt uitgereikt door pitcher Jurrian Koks.
Met Silicon en met kledingsponsor SSK heeft Storks nu twee belangrijke partners om het Hoofdklasse-avontuur ook financieel mogelijk te maken.

Silicon is een innovatieve toeleverancier van speciale lasdientsen voor de (petro)chemische, cement, nucleaire, en marine-scheepsbouw industrie. Het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Wateringen en in de Amerikaanse stad Houston, Texas.
Storks is een vereniging met ca. 300 leden, waar honkbal en softbal op topsport- en breedtesportniveau kunnen worden gespeeld. Meer informatie over Storks en de verschillende toernooien is te vinden op www.storks.nl.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA