Algemeen

Scouting Polanen helpt mee

Afgelopen weken is scouting Polanen druk bezig geweest. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Zo heeft de vereniging op zondag 11 maart bij de City Pier City geholpen met een enthousiaste groep vrijwilligers. Jaarlijks is deze vereniging te vinden bij de tasseninname op het Malieveld. De hardlopers konden hier met een gerust hart hun tas brengen. Toch een fijn idee!


Verder is de vereniging druk geweest met collecteren. De leden van scouting Polanen zijn graag buiten om te spelen en te ravotten. Weer of geen weer, buiten zijn de leukste dingen te beleven. Lekker buiten spelen wensen ze alle kinderen toe! Daarom is er actief gecollecteerd voor Jantje Beton. Dat deed de vereniging niet alleen, maar samen met de dorpsvereniging Ter Heijde.


Jantje Beton is een vereniging die het buiten spelen stimuleert door het organiseren van landelijke acties en het ondersteunen van buurtinitiatieven en speeltuinverenigingen. Heeft u de leden van Scouting Polanen gemist, maar wilt u wel wat geven? U kunt nog de hele maand maart storten op de digitale collectebussen van de verenigingen. Ga naar www.jantjebeton.digicollect.nl en zoek gemakkelijk de collectebus van Scouting Polanen of de dorpsvereniging Ter Heijde.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA