Algemeen

Pijnvrij lopen…. Dit kan met Joya schoenen!

Interview met winkeleigenaar Roeland van Deursen van de MBT store in Den Haag.

Als specialist op het gebied van gezondheidsschoenen bent u gespecialiseerd in Joya schoenen. Waarom?
“Wij verkopen graag Joya schoenen omdat het goed is om te zien dat klanten elke dag pijnvrij kunnen lopen! Joya is een nieuwe generatie comfortschoenen - ongelooflijk comfortabel en compleet anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Vaak horen wij van onze klanten dat dit de meest comfortabele schoenen zijn die ze ooit gedragen hebben.”

Wat maakt Joya schoenen zo speciaal?
“De zachte, elastische zool die de voeten op de juiste plek ondersteunen. Deze gepatenteerde technologie van het Zwitserse bedrijf is uniek. De zool past zich aan de voetanatomie van de drager aan, de druk die veroorzaakt wordt door het lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld en door de zachte demping voelt dit zeer comfortabel aan. Pijnvrij lopen is toch wat iedereen wil! Een heerlijk verlichtend gevoel.”

Wat zal de consument ervaren bij het dragen van Joya schoenen?
“Pijnvrij lopen en bewegen met vooral verlichting voor de rug, voeten en gewrichten. Joya schoenen versterken de spieren en activeren het schokdempersysteem van het lichaam. Klachten zoals rugpijn, hielspoor of hallux valgus kunnen worden verlicht of worden vermeden.”

Voor wie adviseert u Joya schoenen?
“Voor mensen die veel lopen of staan en ’s avonds geen trek hebben in vermoeide of pijnlijke benen. Artsen en therapeuten bevelen Joya aan voor rug- en gewrichtsproblemen en ze worden gebruikt bij verschillende klachten aan ons bewegingsapparaat.”

Wat wilt u onze lezers nog meer vertellen over Joya schoenen?
“We werken al heel lang met gezondheidsschoenen. Joya geeft ons een ongekende positieve feedback van onze consumenten. Al na een paar stappen voel je het comfort van een Joya schoen. Een unieke ervaring die je dagelijks wil blijven beleven!”

Roeland van Deursen besluit: “Bezoek onze winkel en ervaar het comfort van Joya voor uw dagelijkse leven. Vrijdag 12 april hebben wij een speciaal evenement gepland staan. Zie de achterpagina van deze krant.”

Contact
MBT-store / Joya shop Den Haag, Zuiderparklaan 216, 2574 HV Den Haag.
Tel. 070-3022016. Website www.joya-denhaag.nlDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA