Algemeen

Petitie moet wegversmalling voorkomen


KIJKDUIN - Deze week wordt het voornemen van het stadsbestuur om de Machiel Vrijenhoeklaan van twee rijbanen in beide richtingen terug te brengen naar één in beide richtingen behandeld in de Haagse gemeenteraad. Hét moment, vind Groep de Mos, om nogmaals te proberen om deze wegversmalling te voorkomen.


Groep de Mos fractievoorzitter Richard de Mos: “De Machiel Vrijenhoeklaan is een belangrijke en drukke verkeersader waar het, zeker in de spits, die nu al vaak muur en muur vaststaat. Dan is het werkelijk te zot voor woorden om maatregelen door te voeren die de verkeersdoorstroming ernstig zullen belemmeren. Ook bestaat de vrees dat de wegversmalling hulpdiensten zal belemmeren in hun doorgang naar noodsituaties. We moeten het stadsbestuur ervan overtuigen af te zien van dit voornemen”.


Petitie “Met de petitie ‘Voorkom verkeerschaos op Machiel Vrijenhoeklaan’ roepen wij de buurt en de weggebruikers massaal op om de petitie te ondertekenen en verkeerswethouder De Bruijn (D66) te behoeden voor een grote fout die zal leiden tot totale verkeerschaos”, aldus De Mos.


TEKEN DE PETITIE


 DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA