Algemeen

Ouwe Loosduinse koek met een leuk bericht

“Beste Jenny, wat een leuk idee! Ik heb uw koekjes gekocht en ga ze vanmiddag naar mijn oma brengen. Groetjes, Margot” - “Wat een ontzettend leuk berichtje!” zegt Jenny met een grote glimlach nadat ze het briefje heeft gelezen.”

Jenny is een van de trouwe koekenbakkers op de bakdagen van Ouwe Koek in de WoW!, het voormalige Loosduinsehof aan het Glenn Millerhof. Tijdens de maandelijkse bakdag komen ouderen van Loosduinen hier samen om ouderwets lekkere koekjes te bakken voor de wijk. En natuurlijk wordt er uitbundig voorgeproefd.

De koekjes worden in enkele buurtwinkels verkocht waaronder Fromagerie Ardy en Pluk! Aan het zakje koekjes zit een leuke persoonlijke boodschap van een van de bakkers aan de koper gericht. De koper kan op zijn beurt een berichtje terug schrijven op het daar voor bijgeleverde kaartje.
Op deze manier ademen de koekjes betrokkenheid, waardering en persoonlijk contact. Drie dingen waar we als mens nooit te veel van kunnen hebben.
Van de opbrengst van de gebakken koekjes worden ingrediënten voor de volgende bakdag gekocht. Deelnemen is gratis en u bent dan ook meer dan welkom om na de zomervakantie van 14.00 tot 16.00 uur aan te sluiten bij de eerstvolgende bakdag op 30 augustus.

Tot december is er elke laatste donderdag van de maand bakdag.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA