Algemeen

Muzikaal terug naar de tijd van hoela hoeps en vetkuiven

Badplaats Kijkduin ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Tijdens deze herontwikkeling blijft Kijkduin evenwel de kleinschalige, gastvrije familiebadplaats waar jaarrond van alles is te beleven.  En niet onbelangrijk; ook het parkeren is nog steeds gratis.

Zondag 15 juli treden The Black Albino's op. Deze band in 1961 opgerichte band stond in de jaren zestig met bands als The Golden Earrings, René and The Alligators en Peter and his Rockets op grote beatevenementen.

The Black Albino's laten mooie aansprekende nummers laten horen uit de gouden muziekperiode van de Rock 'n Roll. In het repertoire heeft de band instrumentale en vocale nummers van onder meer Cliff and the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, Beatles., Rolling Stones, The Searchers en Carl Perkins.
Kom de sfeer proeven uit de tijd van de hoela Hoep, Puchs en vetkuiven met de muziek van deze band die het nog steeds zo goed doet.

Het is genieten in deze gezellige en mooie familiebadplaats. Kijkduin is kindvriendelijk, makkelijk bereikbaar en bovendien is het parkeren gratis!
In verband met de WK-finale voetbal is de aanvang van het optreden vervroeg. Het optreden begint rond 13.30 uur en duurt tot 18.00 uur.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA