Algemeen

Loosduinen in beweging tijdens nieuw sportevent

Op zaterdag 13 april tussen 11.00 en 17.00 uur staat Loosduinen compleet in het teken van sporten en bewegen! Met het sportevenement Sportief Loosduinen worden verschillende sportactiviteiten naar het Loosduinse Hoofdplein gehaald. Onder andere ‘thuisspelers’ SV Loosduinen en RKSV GDA zijn van de partij maar ook activiteiten zoals Bodytec of capoeira zijn niet te missen. Ondernemers uit het winkelcentrum organiseren leuke activiteiten en steunen daarmee samen met Sportief Loosduinen het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Sportief Loosduinen is in het leven geroepen om bewoners van Loosduinen en omgeving het aanbod te tonen op gebied van sport en beweging. Op 13 april zijn er dan ook diverse (sport) verenigingen aanwezig voor demonstraties of om daadwerkelijk direct mee te doen! Op het Loosduinse Hoofdplein staat onder andere een voetbalveld waar voetbalverenigingen SV Loosduinen en RKSV GDA wedstrijden organiseren en HKV Ons Eibernest verzorgt korfbalworkshops voor jong en oud.

Speciaal voor ouderen wordt door TiM Fysiotherapeuten informatie en oefeningen gegeven over valpreventie. Bodytec laat zien hoe een workout in slechts 20 minuten effectief kan zijn. Flow Events organiseert een verkorte bootcamp-workout voor jong en oud en handboogschieten kan bij G-Recreatie. Kinderopvang Ziezo zorgt voor de leukste activiteiten voor de kleinste onder ons en bij veel van de activiteiten is een informatiestand waar bezoekers meer informatie kunnen krijgen.

Ondernemers Winkelcentrum Loosduinen
Ook de ondernemers uit het Loosduinse winkelcentrum dragen hun steentje bij aan de programmering van deze dag. Gebruik je spierballen bij D-Reizen om het gewicht van de koffer te raden, test de ‘fitheid’ van jouw oren bij Beter Horen en Team Kappers geeft bezoekers sportieve kapsels. Bij Offers Wonen en Mode sjoel je voor het goede doel!

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Met Sportief Loosduinen ondersteunt het winkelcentrum het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat kinderen en tieners een kans krijgen om te sporten en bewegen als hier vanuit huis geen financiële middelen voor zijn.

Sportief Loosduinen is een evenement waar jong en oud kennis maken met sporten in de omgeving. Ontdek welke sport bij jou past en sport mee! Zie ook www.facebook.com/WinkelcentrumLoosduinen/

Zie de flyer van Sportief Loosduinen voor alle activiteiten en plattegrond voor 13 april!DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA