Algemeen

Lentemarkt in Tabitha

Woensdag 27 maart vindt van 10.30 tot 15.00 uur de Lentemarkt plaats in Tabitha met diverse leuke kraampjes waar u leuke presentjes en lekkers kunt kopen in Lente thema. Denk aan paasversieringen, zelfgemaakte natuur producten, bloemen en meer. Er zal ook een imker aanwezig zijn en diverse knuffeldieren.

Natuurlijk verkopen we ook weer loten waarbij u allerlei prijsjes kunt winnen. En voor koffie met wat lekkers of een heerlijk kopje soep van het seizoen, bent u in Tabitha zeker aan het goede adres.
Uiteraard is Seniorweb ook vertegenwoordigd tijdens de Lentemarkt.
Tabitha is een leercentrum van Seniorweb waar u 1 op 1 lessen krijgt voor bv. uw IPhone, Android-tablet of computer.
Wij kunnen u bv. leren foto’s te bewerken, een fotoalbum maken, Windows 7, 8 of 10 gebruiken, veilig winkelen op internet, uw computer ordenen, facebooken of skypen. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Naast de informatiekraam op de Lentemarkt van Seniorweb zal er ook een aparte inloopmiddag zijn op vrijdag 8 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur als u meer informatie wilt over de lessen of eens een kijkje wilt komen nemen.

Voor meer informatie of een overzicht alle activiteiten kunt u terecht op www.cardia.nl, of ontvang maandelijks het (digitale) locatienieuws. U kunt zich aanmelden voor de activiteiten of voor het locatienieuws via het Uitbureau van Tabitha via 070-8008300.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA