Algemeen

Klus mee tijdens NLdoet 2019 bij Scouting Brigitta Valentijn

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 15e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Bij Scouting Brigitta/Valentijn in Ockenburgh kan je als klusvrijwilliger een handje helpen. Voor jouw afdeling, team of bedrijf is het een aantrekkelijk alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of een dagje uit. Samen Doen = Samen Lol.

Scouting Brigitta Valentijn doet mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het biedt een leuke klus met een goede lunch aan op clubgebouw WeeDeeWee bij Ockenburgh. “Als bedrijf, afdeling of team kan je bij NLdoet laten zien dat je je inzet voor een leefbare samenleving”, zegt groepsvoorzitter Nick van den Ham. “Er worden bergen werk verzet en zo leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen.”
Vooral voor vrijdag 15 maart zoekt Brigitta/Valentijn een groep collega's of team dat gezellig wat banken onder handen wil nemen. Wil je in actie komen? Kijk op www.nldoet.nl.

Trots
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2019 voor de 15e keer. Tijdens de editie van 2018 zijn ruim 9.700 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Tijdens deze twee dagen maken we met z’n allen het verschil in Nederland.”

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met 31 miljoen euro initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Het Oranje Fonds wordt verder onder andere gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA