Algemeen

Kerstman op bezoek in Juliana Kinderziekenhuis

De organisatie van de Royal Christmas Fair doet haar uiterste best zoveel mogelijk mensen te verwelkomen op de Fair. Helaas is dat niet voor iedereen mogelijk. In samenwerking met het Juliana Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Huis Den Haag bezocht de kerstman de Royal Christmas Fair daarom de kindjes en ouders die het ziekenhuis niet kunnen verlaten. Om hen, juist in deze donkere dagen, toch even dat kerstgevoel te laten ervaren.

De komst van de kerstman leverde een boel blije gezichten op. Want op de foto met de enige echte kerstman, wie wil dat nou niet? De verpleegafdeling werd bezocht, evenals de verschillende poliklinieken. Daar werden de kinderen en ouders met een bezoekje verblijd terwijl zij wachtten op de afspraak met de arts. De kerstman ging met alle kinderen die dat wilden op de foto, verblijdde hen met een cadeautje en zwaaide wat af. Hij bracht op deze manier even wat afleiding, positiviteit en de warme kerstsfeer naar het ziekenhuis.

"Wij voelen ons enorm vereerd door het bezoek van de kerstman aan het Juliana Kinderziekenhuis vandaag! Het is fantastisch dat hij tijd vrij heeft gemaakt om de kinderen te ontmoeten die bij ons opgenomen zijn. Helaas kunnen zij zelf niet met hun ouders de mooie kerstmarkt in de stad bezoeken. Maar door de ontmoeting met de kerstman vandaag in het Juliana Kinderziekenhuis hebben zij even die gezellige kerstsfeer aan hun bed beleefd,” aldus Frederique Hofstede, medisch manager en kinderarts Juliana Kinderziekenhuis.

Praktische informatie voor iedereen die wel de mogelijkheid heeft om de kerstmarkt te bezoeken: de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout in Den Haag is nog tot en met zondag 23 december dagelijks van 12.00-21.00 uur gratis te bezoeken.
Zie www.royalchristmasfair.nlDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA