Algemeen

Katholiek Vrouwengilde doet schenking aan Monsterse Reddingsbrigade

Afgelopen maandag waren bestuursleden Roel Batelaan en Mario Nederpelt te gast bij het Katholiek Vrouwengilde van Monster. Jaarlijks organiseert het Vrouwengilde een Kerstloterij.

Een deel van de opbrengsten gaat jaarlijks naar Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking. Het andere deel wordt geschonken aan een lokaal goed doel. Dit jaar viel de keuze op de Monsters Reddingsbrigade. Zij kregen op maandag 19 maart een cheque van €250 overhandigd van Ineke Zwinkels, voorzitter van het KVG.

Voorzitter Roel Batelaan van de Monsterse Reddingsbrigade is blij met dit prachtige bedrag, ‘‘Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers, dit soort donaties zijn dan ook altijd welkom. Jaarlijks gaat onze jeugd op kamp naar Oosterhout (Brabant), dit bedrag gaan wij dan ook gebruiken om de jeugd een extra leuk weekend te bezorgen.’’ Om het KVG te bedanken voor dit mooie bedrag deelden Mario en Roel ter plekke katoenen MRB-tasjes uit. Daarnaast wordt er voor de leden van het KVG een rondleiding georganiseerd door de loods van de MRB.



DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA