Algemeen

Groei en bloei tijdens Nationale Burendag


LOOSDUINEN - Zaterdag 24 september is het Nationale Burendag, de dag die geheel in teken staat van het gezamenlijk iets goed doen voor de buurt. In Loosduinen zijn er die dag diverse activiteiten.Zo is er in Nieuw Waldeck een snoei- en bloeidag om samen de wijk winterklaar te maken. De hele dag is er ondersteuning van een hoveniersbedrijf.


Naast de snoei- en bloei activiteiten is er ook een inspirerende buurtwandeling vanaf de Loosduinse Hof (Glenn Millerhof 5) naar buurtinitiatief de hobbytuinen aan de Hector Berlioz kade. Nadat wethouder Rabin Baldewsingh de wandeling heeft ‘geopend’ worden wijkbewoners gerudende de route om hun mening gevraagd.


Daarnaast worden onderweg energiebesparingstips gegeven om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Enkele straten verderop wordt de Social Sofa onthuld in de Burgemeester Waldeckstraat. Rondom de Social Sofa is een gezellige ontmoetingsplek gecreëerd. Buurtbewoners hebben samen met zorginstelling WZH Nieuw Berkendael het initiatief genomen om een Social Sofa te mozaïeken en hun buurt een beetje op te fleuren.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA