Algemeen

Geslaagd weekend met ambachten in Winkelcentum Loosduinen

In samenwerking met Kreativ Events Nederland bracht Winkelcentrum Loosduinen afgelopen weekend een evenement voor jong en oud. De Ambachtsmarkt zorgde met oude en nieuwe ambachten voor twee druk bezochte, succesvolle en zonnige dagen in winkelcentrum.


Publiek kon zien en zelf meedoen met talloze ambachten zoals houtbewerken, springtouwen draaien en stro vlechten. Maar ook de bewoners en winkeliers van Loosduinen lieten een eigen ambacht zien gedurende het weekend. De Ambachtsmarkt werd tevens vergezeld door zandsculpturen van Bibliotheek Loosduinen, waar kinderen mee konden doen aan de workshops zandsculpturen bouwen; een samenwerking met Feest aan Zee. “Super genoten van de hoeveelheid leuke producten en activiteiten”, laat een ondernemener optekenen. “Leuk dat Winkelcentrum Loosduinen een heel divers programma neerzet door het hele jaar heen. Dit mag zéker vaker plaatsvinden.”


Zaterdag 16 juni vindt er in Winkelcentrum Loosduinen een aantal activiteiten plaats voor Vaderdag en wordt er een jeu de boules-baan geopend.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA