Algemeen

Drukbezochte 'open scouting Burendag'


LOOSDUINEN - Zaterdag 24 september tijdens burendag organiseerde scoutinggroep Brigitta Valentijn een open dag. Vrienden, de kinderen en hun ouders konden meedoen en kennismaken met de scoutingactiviteiten.


Scoutinggroep Brigitta Valentijn organiseerde een open dag. De hekken van de Wijndaelerweg nr. 12 stonden open voor de bezoekers. Kinderen, ouders en buurtbewoners kregen de mogelijkheid om de locatie te bezichtigen en mee te doen met de uitdagende scoutingactiviteiten zoals marshmallows roosteren boven het kampvuur, pionieren (iets bouwen met touw en houten palen), hout hakken en zagen, verfpropjes schieten met zelfgemaakte katapulten, levend Pokémon spel in het bos, mega bellen blazen en nog veel meer. Tussen de gezelligheid door werd er gesmuld van de vers gebakken pannenkoeken! De scoutinggroep heeft vele nieuwe gezichten te mogen ontvangen.


Kon u niet aanwezig zijn bij de open dag? Maak dan een afspraak via bestuur@brigittavaletijn.nl om drie keer gratis een kijkje te nemen. Scoutinggroep Brigitta Valentijn, een eigentijdse scoutinggroep zonder uniform en organiseert iedere zaterdag leuke, gevarieerde activiteiten voor mensen vanaf 5 jaar. Kinderen kunnen altijd langskomen om een keer een kijkje te nemen en mee te doen.


Wil je meer weten, kijk op www.brigittavalentijn.nl.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA