Algemeen

Denk mee met Politie Loosduinen

In de maandelijkse briefing van januari van de Buurtpreventieteams (BPT) en Whatsapp coördinatoren uit Loosduinen in samenwerking met de Politie Loosduinen werd nog even teruggekeken op de jaarwisseling in Loosduinen. De jaarwisseling is redelijk rustig verlopen in Loosduinen. Maar helaas is er toch wat schade ontstaan door vernielingen, brand aan straatmeubilair, voertuigen, brievenbussen, containers en wegen. Naast de inzet van de politie is er ook veel door de inwoners van Loosduinen zelf gedaan.

Zo zijn de diverse buurtpreventieteams zeer actief geweest. Deze buurtpreventieteams zijn voor Loosduinen onmisbaar aangezien zij de wijk als geen ander kennen. Dit is niet alleen in de tijd van de jaarwisseling zo, maar het gehele jaar door misdaadcijfers gaan omlaag waar buurtpreventieteams actief zijn. De dagen rond oud en nieuw werd er aan de buurtpreventieteams een briefing gegeven met informatie gericht op oud en nieuw. Nieuw dit jaar was de briefing aan de beheerders van de whatsappgroepen. Zij hebben ook extra melding gedaan omtrent opslagplaatsen van brandbaar materiaal. Mocht u ook een idee hebben waar politie Loosduinen meer aan moet doen en hoe? Stuur dan een mail naar patrick.de.brabander@politie.nl en er zal contact met u worden opgenomen om te kijken hoe en of uw idee kan worden uitgevoerd.

Wilt u zich aansluiten bij een BPT? Kijk dan op de site van de Gemeente Den Haag. Meer informatie over Whatsapp groepen? Kijk op www.alerteburen.nl/loosduinenDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA