Algemeen

De Haagse Modelbouw Club en houdt open dag

De in 1938 opgerichte Haagse Modelbouw Club heeft sinds de zomer 2018 een nieuw onderkomen gevonden bij HFCC Racing. Na mooie open dagen in oktober met een officiële opening door wethouder Richard de Mos en Directeur Stadsdeel Loosduinen Hans Benthem, is het alweer tijd voor de open dag op 30 maart.

Tijdens deze open dag valt er weer van alles te beleven. Op de banen van de Haagse Modelbouw Club zullen de hele dag veel verschillende treinen rijden. Er zijn leden die kunnen laten zien en vertellen hoe alles werkt. Er zijn mensen die druk bezig zijn om gebouwen, bomen of andere aankleding te maken. En natuurlijk kan men ook zelf even aan de slag of even een eigen trein laten rijden.

Voor de kinderen is er een rangeerbaan waar ze hun rangeerdiploma kunnen halen. Er is materiaal en onderdelen te koop en natuurlijk zal een hapje en een drankje ook niet ontbreken. Op de open dag is ook een treinendokter aanwezig die treinen van de bezoekers na kan kijken en eventuele kleine reparaties uit kan voeren.

Geopend op zaterdag 30 maart van 11.00 tot 17.00 uur op de Werf 64 in Den Haag. Dat is de inrit achter het McDonald's restaurant aan de Escamplaan. De toegang is gratis.

Website: haagsemodelbouwclub.nlDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA