Algemeen

Breng je stem uit op jouw favoriete Puike Plan!

Afgelopen vrijdag stonden in het Paardcafé de elf halve finalisten van Puike Plannen op het podium. Zij pitchten voor de jury, hun eigen publiek en de aanwezige pers hun Puike Plannen voor Den Haag. Na alle pitches en het juryberaad maakte wethouder Richard de Mos de drie finalisten bekend. Nu is het aan de Hagenaar om zijn stem uit te brengen!

Welke drie plannen leveren volgens de jury de grootste bijdrage aan het imago van Den Haag? Welke Puike Plannen maken Den Haag nog mooier, beter en leuker dan het nu al is? De jury heeft gekozen. Wordt het het nieuwe metershoge Haagse icoon De Geluksvogel van Annemarie de Nood? Gaat de de revolutie van een plasticafval vrije wereld als een golf over de wereld trekken met Den Haag als startpunt door Plastic Free The Hague van Julia de Rooij? Of wordt het toch het zelfvoorzienende clubhuis Onder de brug van inzender Yaron Menneken? Meer informatie over deze Puike Plannen en een korte video van de pitches vind je terug op de website www.puike-plannen.nl en de Facebook pagina van Be Hague.

Stem op jouw favoriete Puike Plan. Vanaf nu is het laatste woord aan de Hagenaars. Zij kunnen, net als iedereen buiten Den Haag overigens, nog tot en met 3 februari stemmen op hun favoriete puike plan via de website: www.puike-plannen.nl. Medio februari wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Foto: Wethouder Richard de Mos en de drie finalisten.

Fotograaf: gemeente Den Haag Martijn BeekmanDE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA