Algemeen

Bijeenkomst ZZP Loosduinen

Op dinsdag 2 april wordt van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.15 uur) de 19e bijeenkomst van ZZP Loosduinen gehouden voor startende zzp’ers. De locatie is de Abdijkerk aan Willem III straat 40, Den Haag (Loosduinen). Iedereen die zijn netwerk wil uitbreiden en nieuwe inspiratie wildoen opdoen, is welkom. 

ZZP Loosduinen is een netwerk van zo’n 150 zzp’ers in Den Haag. Het is halverwege 2014 opgezet door Bergmann Media binnen een groter project gericht op het bestrijden van armoede in stadsdeel Loosduinen. Onder zzp’ers komt ook (verborgen) armoede voor. Om de slagingskans van deze zelfstandigen zonder personeel te vergroten wordt via bijeenkomsten geprobeerd om zzp’ers met elkaar te verbinden, kennis uit te wisselen en delen/ruilen te stimuleren (‘meer mogelijk met minder’).

Inmiddels zijn er 18 bijeenkomsten gehouden, georganiseerd, geprogrammeerd en gepresenteerd door Simone Bergmann die zelf ook in stadsdeel Loosduinen woont en als allround communicatiespecialist werkt als zzp’er vanuit haar eenmanszaak. Zij werkt voor commerciële bedrijven (mkb), non-profitorganisaties en overheid. Op dit moment biedt zij bijvoorbeeld ondersteuning bij het opzetten van een gereedschapsbibliotheek in stadsdeel Segbroek in opdracht van gemeente Den Haag in de context van duurzaamheid, circulaire economie, sociale cohesie, participatie.

Aanmelden is verplicht via zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator). De entree is gratis. Drankjes voor eigen rekening.

ZZP Loosduinen is ook te vinden op Twitter en Instagram.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA