Algemeen

Basisschool De Eshof uit Houtwijk organiseert reünie

Het voor velen zo vertrouwde beeld van de Houtwijkse basisschool De Eshof wordt na de zomer verwezen naar het land der herinneringen. De Eshof verhuist met ingang van 1 augustus en gaat dan verder als Kindcentrum Vroondaal. Om die herinnering nog één keer te voeden en bewust de schoolsfeer met alle oud-gedienden op te snuiven organiseert de schoolleiding een reünie.


De schoolleiding roept alle oud-leerlingen die De Eshof tot aan 2012 hebben verlaten, maar ook de (oud)-leerkrachten MR- en OR-leden op om de uitnodiging te aanvaarden zodat er ruimschoots gelegenheid is jaargenoten, leerkrachten, vrienden en bekenden te ontmoeten en er gezamenlijk een bijzondere avond van te maken.


Maak de reünie tot een succes
Er is al de beschikking over een groot aantal adressen, toch is de lijst nog niet compleet. Dus wie nog in contact is met oud-leerlingen, informeer dan of zij op de hoogte is van de reünie. “Wij gaan uit van een geweldige opkomst tijdens een fantastische dag. We zien er dus naar uit om iedereen op 20 april in ons vertrouwde schoolgebouw te ontmoeten”, aldus de schoolleiding.

Je kunt je aanmelden door € 10,00 over te maken voor op rekeningnummer: NL29ABNA0580734285 t.n.v. De Eshof o.v.v. reünie 20 april 2018 en je (meisjes)naam. Je kan pas deelnemen aan de reünie als je het bedrag van €10,- hebt overgemaakt.

Extra informatie is te vinden op de facebookpagina: Reünie Basisschool De Eshof.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA